Om Kroer Vel

 

Kroer Vel er en lokal velforening i Kroer i Ås med tradisjoner tilbake til 1948. Vi eier og driver et forsamlingshus hvor vi har aktiviteter som 4H, barneklubb, revygruppe for voksne/ungdom, barnedramagruppe og barnehage samt at huset leies ut til private arrangementer.

I vedtektene står det: Kroer Vel skal arbeide til fordel for innbyggerne i Kroer ved å ta opp og engasjere seg i saker av betydning for bygdemiljøet.

Kroer Vel finansieres ved medlemskontigent, husleieinntekter, loddsalg, medlemsfester etc. Vi mottar ingen fast offentlig støtte, men får av og til tilskudd fra offentlige midler til spesielle aktiviteter eller investeringer. Vi får nå også penger fra Grasrotandelen til Norsk Tipping , det er derfor en stor hjelp for oss om du oppgir Kroer Vel som mottager av din tippeinnsats. Les mer om Grasrotandelen på siden vår.

En viktig faktor er dugnadsinnsats fra bygdas medlemmer, ikke bare er dette en økonomisk nødvendighet, det har også en egenverdi i forhold til samhold og tilhørighet i Kroer.


Les jubileumsskriv 1953 - 2013 her

 

Slik så det ut på Kroer Vel i 1965

Huset1965
  Foto: digitaltmuseum.no

Aktuelt nå!


Kroer Nytt januar 2019

Les mer


Kroer Nytt juli 2018

Les mer


Kroer Nytt Kroerfestivalen

Les mer


Kroer Nytt mai 2017

Les mer


Kroer Nytt desember 2016

Les mer


Kroer Nytt desember 2015

Les mer


Kroer Nytt februar 2015

Les mer


Kroer Nytt desember 2014

Les mer